HTML

Underblog

Nos, ez életem első blogja, remélem nem kelt majd nagy közfelháborodást :)

Friss topikok

Linkblog

Halok

2007.05.17. 17:13 :: Tomme

Azt mondják ami nem öl meg az megerősít. Remélem hogy ha ezt túlélem, kigyúrt leszek, mert ha ez nem öl meg akkor semmi. Konkrétan egy szombati vetélkedőre célzok, amin 24 órán keresztül nyúzzák a középiskolások idegeit. Szerencsére nincs nagy szerepem ebben a cirkuszos témában, csak popcorn-árus leszek, de akkor is, sokat kell készülni, totál kikészít. Azt hiszem vasárnap kicsit sokat fogok aludni :) Egyébként nagyon szórakoztató rendezvény, 9 középiskola méri össze erejét a legkülönfélébb beteg dolgokban (pl. szedjétek össze a lehető legtöbb rendőrt a csarnokba xD) Nem tudom hogyan fogom kibírni, Dórit régóta nem láttam, nagyon hiányzik. Lehetne már szünet, akkor annyiszor láthatom amennyiszer akarom.

Az osztálytársaim szokás szerint az agyamra mennek, egyrészt azért mert megkeresték a blogomat (Hál' Istennek csak 2-en olvasták), ezen kívül nem képesek felnőni. Boldog lennék ha legalább EGY órán nem szórakoznának, valaki tanulni szeretne...én nem, de mások igen :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4177368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása